Prenumerera på vår evenemangskalender

Genom att prenumerera på kalendern får du automatiskt nya aktiviteter och uppdatering direkt i din egna kalender. Funktionen är gratis att använda men tänk på att om du lägger in kalendern i din telefon så kan det tillkomma (minimala) kostnader för datatrafik från din operatör.

Prenumerera-ikonen

När du ser prenumerera-ikonen längre ned på sidan så betyder det att kalendern går att prenumerera på. Det räcker oftast att klicka på länken för att lägga till prenumerationen i din egen kalender. Ibland kan du vara tvungen att högerklicka på ikonen och kopiera länkadressen. Följande sätt att prenumerera är de vanligaste:

Outlook i datorn

Har du Outlook på datorn så räcker det med att klicka på länken eller ikonen Prenumerera på den kalender du vill prenumerera på. En ruta kommer då upp där du väljer att skicka till Outlook och trycker OK för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

Outlook.com/Hotmail

Läs mer här:
http://windows.microsoft.com/sv-se/windows/outlook/calendar-import-vs-subscribe

Iphone

Starta webbläsaren, surfa till kalendern du vill prenumerera på. Klicka på Prenumerera-ikonen och klicka sedan på *Prenumerera* i den ruta som kommer upp.

Android

För att kunna prenumerera på en kalender i Android så måste det ske via din Google kalender. Se nedan för mer information.

Google kalender

Högerklicka på önskad ikon/länk och välj "Kopiera länkadress". Gå till din Google kalender och klicka sedan på Lägg till under rubriken Andra kalendrar och välj där Lägg till webbadress. I fältet URL högerklickar du eller pekar länge, väljer klistra in och klicka på lägg till kalender.

iCal

Har du iCal på datorn så räcker det med att klicka på länken eller ikonen Prenumerera på den kalender du vill prenumerera på. En ruta kommer då upp där du klickar på Prenumerera.

Du som vill *prenumerera* (inte *importera*, se ovan) på vår evenemangskalendrar i ditt eget kalenderprogram (i dator eller telefon) kan använda följande länk:
Konserter:   (länkad ikon)
Om du vill kopiera i en pekdator kan det vara lättare att markera den här webbadressen (medvetet ej klick-bar):
https://www.google.com/calendar/ical/t9ph4grpfe0scf01hiuttsnl7c%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Om du bara vill spara en genväg till en sida som visar kalendern utan att besöka hemsidan kan du klicka här:
https://www.google.com/calendar/embed?title=Evenemangskalender%20f%C3%B6r%20H%C3%A4rlanda%20Oratoriek%C3%B6r&mode=AGENDA&height=600&wkst=2&hl=sv&bgcolor=%23FFFFFF&src=t9ph4grpfe0scf01hiuttsnl7c%40group.calendar.google.com&color=%23711616&ctz=Europe%2FStockholm

Använder du Facebook kan du även prenumerera på vår Facebook-kalender via
https://www.facebook.com/HarlandaOratoriekor/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.